Двоен-Тексас-бургер

Вземи на място с 20% отстъпка

Поръчай
DSCF53361

Бърза доставка до дома и офиса в София

Поръчай
VAN_4834

Резервация с до 20% отстъпка

Резервирай


ПОТОПЕТЕ СЕ В СТИЛ, КОЙТО ЩЕ ВИ РАЗВЪЛНУВА

Вдъхновен от самата естетика и създаден специално за вашият уют е дизайнът на талантлив арх. Красимир Капитанов. Изключително естествени материали, балансирани елементи, хармонична и приятна атмосфера ще ви посрещне във всички наши заведения.

WE_LOVE_FASHION_1
we_love_music_1


ПОТОПЕТЕ СЕ В КЛУБНА АТМОСФЕРА

Наложената клубна атмосфера от Рафи Тераса стана наша запазена марка . Във всеки наш ресторант, можете да откриете програма с изпълнения на живо, инструментални евенти, както и тематични и DJ партита. Щастливи сме на нашата сцена ежедневно да се качват едни от най-големите изпълнители на България.

Нашите услуги

Кетъринг

С менюто на нашият кетъринг може да разнообразите ежедневието в офиса си и да поръчате за събития с колегите, екипни закуски, обяди или партита и да впечатлите Вашите бизнес партньори. Поръчаите и за ваш личен празник и изненадайте приятели.
0895569148, [email protected]

Създайте торта

Направи сладка изненада. Всеки празник заслужава красива торта със свещички. Ние можем да изпълним ваше лично послание с декорация, принт или форма. Нашите сладкари ще реалзират вашият проект, само ни го изпратете на [email protected]

Корпоративни клиенти

За всяка компания, която желае да ползва индивидуални отстъпки и преференции за своите служители ние сме насреща. Нашата услуга включва отстъпки както в самите заведения, така също и изнесени доставки до офиса.
0895569148, [email protected]
Корпоративни клиенти