НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО

За нас

Raffy interior

Raffy Bar & Gelato е концепция, която е симбиоза от дизайн, страхотна кухня и музикални събития, която до ден-днешен няма аналог в България!

Raffy Bar & Gelato е сред най-бързо развиващите се вериги ресторанти в България. За 6-годишната ни история обектите ни вече са 11 за цялата страна. Ежегодното добавяне на нови заведения към нашето портофолио свидетелства не само за любовта на клиентите към бранда, но и за стремежа ни към ефективна екипна работа с цел максимално удовлетворяване на желанията и нуждите на нашите посетители.

Raffy Bar & Gelato Ангел Кънчев е първото творение от веригата, което е скрито в тихите улички на централната градска част. Носи уют, спокойствие и усещане за приятелска атмосфера.

На броени крачки от него се намира може би най-хитовият ни и емблематичен обект – на бул. Витоша, идеалната пешеходна зона в столицата. Голяма част от посетителите там са и чужденци, което ни кара да обръщаме особено голямо внимание на всеки един малък детайл от прекарването там. Носим отговорността, че сме и една малка част от визитката на столицата при посещението на чужди граждани.

На втория етаж е разположен Raffy Terasa Bar – перфектно попадение в клубния живот на нощна София. Комбинацията от двата обекта на едно място превръща локацията в предпочитана за младите хора, които могат да започнат нощта от ресторанта и да я завършат в клуба, в който има DJ-партита всяка седмица. Разбира се, не сме фокусирани само над вечерните събития, а сме предпочитано място през целия ден.

Raffy Шипка, както се подразбира и от самото име, се намира на емблематична за града улица. Закътано по павираните улички в центъра на София, то е разположено на много аристократично и артистично място. С това е съобразен и дизайнът му, който е високо ценен от почитателите на домашната и задушевна обстановка.

Заведенията в градовете Пловдив, Благоевград и Бургас са логично продължение на успеха в гр. София. Чрез тяхдостигаме до клиентите от цялата страна, които са почитатели на бранда. С откриванетона повече от един обект в даден град даваме заявка, че продължаваме да се развивамепостоянно. Пловдив, Благоевград и Бургас са и места, където има голям поток от студентии млади хора. Тези места са избрани неслучайно, защото не спираме да следваме политиката си, че основният сегмент, към който се стремим, са младите.

НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО

100% от нашите ресторанти в страната са семеен бизнес. Не само това, а и доста голяма част от екипа ни са семейни двойки. Това е част от духа на Рафи. Точно за това ние посрещаме и най-много рождени дни, годишнини, годежи, ергенски и момински партита, сватби, празненства, в чест на новородени, кръщенета, семейни чествания от всякакъв вид.

DSCF5016
We are family


НИЕ СЛЕДВАМЕ МЕЧТИТЕ СИ

Гръбнакът на екипа на Рафи са хората, които започнаха с нас тази мечта и я развиват с нас и до днес. Да работим по мечтата си заедно, това ни вдъхновява и зарежда ежедневно. Рафи е модерна, естествена и трансформираща (се) верига, защото е изградена от колективните усилия на екип от личности, които обичат и вярват в това, което правят.