Правила на отстъпки на ниво кошница

Правила за прилагане на отстъпки, на ниво кошница.

Правилата които се прилагат на кошницата са следните:

– Артикули, с промоционална цена не се намаляват допълнително, ако има допълнителна отстъпка на цялата кошница.

Пример:
Ако даден артикул е намален, напр. салата от 12 лв е намалена на 10 лв и има допълнителни отстъпки по размер на кошницата, тогава не се прилага допълнителна отстъпка на този артикул, защото той вече е намален.

– Винаги се прилага само по-голямата отстъпка на кошницата.

Пример:
В случай на поръчки за Вземи на място, когато клиентът ползва например 25% отстъпка на цялата кошница, ако се приложи и промокод за безплатен артикул, например вино, което е 24.99 лв, в този случай за поръчки с кошница до 100 лв безплатното вино е повече от 25% отстъпка и клиента ще получи това вино, но няма да получи отстъпка от 25 % на цялата кошница.

Ако продуктите в кошницата са над 100 лв, тогава отстъпката за виното е по-малко от 25% и клиентът ще получи по-голямата отстъпка от 25% на кошницата като няма да се приложи промокод за безплатен артикул.

За поръчки тип Доставка ако има зададени отстъпки по размер на кошницата, тогава, например при кошница от 170 лв, ако отстъпката е 15%, т.е 25.50 лв и има приложен промокод за безплатен артикул на стойност 24.99 лв, в този случай клиентът ще получи по-голямата отстъпка от 15%, т.е 25.50 лв на кошницата, като няма да се приложи промокод за безплатен артикул.