Вече можете да се насладите на новата зимна градина на Raffy Pool. Напомняме, че засега притежателите на карта Raffy All In могат да ползват своята отстъпка от -50% само в ресторанта на бул. Симеоновско шосе № 97A. Предстои откриване на нов обект, в който ще можете да използвате своите карти.

Ако все още нямате ексклузивната ни карта, можете да я поръчате лесно на www.raffy.bg. Продажбата на карти "Raffy All In"спира на 30 декември. Ако закупите карта до края на 2018 г., ще можете да я ползвате и през 2019 - а - за избрания от вас период. Притежатателите също така ползват -30% отстъпка от цената при доставка до края на годината. Офертата важи за поръчки чрез "Food Panda". Не забравяйте, че притежанието й ви прави ексклузивен член на нашия Raffy Club. Това означава, че ще ползвате преференции при актуални промоции. 

Често задавани въпроси:

1. Защо да закупя карта "Raffy All In"?
Защото дава право за консумация на половин цена на храните и напитките в "Raffy Pool".

2. Къде мога да използвам "Raffy All In"?
В "Raffy Pool".

3. Колко често мога да използвам картата "Raffy All In"?
Можете да я използвате неограничен брой пъти за избрания период.

4. Колко струва картата "Raffy All In"?
40 лв. за 3 месеца, 60 лв. - за 6 месеца и 100 лв. за 12 месеца.

5. Кога не мога да използвам картата?
Картата не важи за текущи промоции на храни, напитки и услуги. Не важи за включените в обедните менюта храни и напитки. Не важи за обявените входни такси. Не важи за предлаганите куверти за празници или събития. Не важи за ползването на предлаганите в заведенията допълнителни услуги и съоръжения (включително, но не само шатри, шезлонги и други подобни). Картата не гарантира преференциално място в заведенията от веригата "Raffy Bar & Gelato", включени в програмата, както и не дава право на паркинг място или запазена маса (в случаите, когато съответното заведение е пълно), освен ако клиентът не е направил предварителна резервация.

6. Как да закупя карта "Raffy All In"?
Чрез сайта www.raffy.bg

7. Кой може да използва картата?
Може да се ползва от всеки член на вашето семейство. Задължително е представянето й на сервитьора.