Заповядайте на DIAMOND Party в Raffy Pool и можете да спечелите диамантен пръстен, осигурен от Goto Jewellery and Diamonds. 

Как да участвате?
Право на участие в играта има всеки клиент, закупил бутилка шампанско Moët & Chandon ICE. Заедно с нея ще получите карта, която ще ви осигури достъп до плажна игра. Тя ще се състои в 17:00 часа. 

Каква е играта?
В басейна ще бъдат хвърлени 30 сребърни пръстена с полускъпоценен камък, като един от тях ще бъде с инкрустиран истински диамант, изработен от 18К. злато с дизайн на Goto Wedding Collection. Всички притежатели на карти ще влязат в басейна, за да опитат късмета си да намерят бижуто с истински брилянт. На специално изграден щанд за събитието всеки участник в надпреварата ще има възможността да провери късмета си при специалист - оценител на диаманти от Goto Jewellery and Diamonds. Състезателят, в чиито ръце се окаже скъпоценният камък, ще стане и горд негов притежател. 

Бонус награди:
Има шанс за награда и за клиентите, които не са закупили цяла бутилка шампанско. При закупуване на една чаша Moet ICE получавате очила или ветрило. Подаръците се дават до изчерпване на количествата.

Начало: 11:00 ч., без предварителна резервация.
13:30 ч. - DJ и пяна парти
Вход: 10 лв.