Очаквайте скоро!

След огромния интерес към Raffy All In миналата година, през тази имаме за най-големите почитатели на веригата карта, която дава невиждани досега предимства. Златната карта Raffy е единствена по рода си и носи на притежателя си безпрецедентни отстъпки във всяко едно от заведенията ни в цялата страна, включително и за доставка до дома и офиса. Цената й е 250 лева, издава се поименно и важи за период от 1 година. В следващите редове можете да откриете повече информация за намалението в проценти по обекти, както и отговори на често задавани въпроси.
В обектите ни на бул. “Витоша” златната карта дава -30% на напитки и -20% на храна. В Raffy Bar & Gelato Pool –  -30% на суши меню и -50% на останалите предложения. Същото важи и за обектите ни в кв. “Младост”. Благодарение на златната карта, ползвате -20% в Raffy Bar & Gelato The House. В обекта на ул. “Ангел Кънчев” ползвате 30% отстъпка. В заведенията в гр. Пловдив и Благоевград Raffy Gold ви дава -17%. В Raffy Bar & Gelato в гр. Бургас ще ползвате -50% за напитки и -20% на останалото меню. При заявка за кетъринг пластината ви дава -30% от крайната цена. При доставка до дома за гр. София чрез Raffy Delivery можете да се възползвате от -20% отстъпка.
Цената от 250 лв. може да бъде заплатена както наведнъж, така и разсрочено в 3 вноски на всеки 3 месеца. Задължителното условие е първата вноска при заявка на картата да бъде на стойност 100 лв. На всяко следващо тримесечие се внасят по 75 лв. Имате възможност да се забавите със своята вноска до 1 месец. Ако втората или третата вноска по картата на бъдат внесени в указания срок, Raffy Bar & Gelato запазва правото си да блокира автоматично картата. Raffy Golden Card може да се използва веднъж на ден до максимална сметка от 1000 лв. Имате възможност да получите картата си както във вид на реална пластина, така и в електронен вариант. Така лесно и удобно можете да я преодставите на обслужващия ви сервитьор директно от телефона.

 

Защо да закупя карта "Raffy GOLD"?

Защото дава право за консумация на преференциални цени в обектите ни в цялата страна.

 

2. Къде мога да използвам "Raffy GOLD"?

Във всички наши обекти.

 

3. Колко често мога да използвам картата "Raffy GOLD"?

Можете да я използвате по веднъж на ден.

 

4. Колко струва?

250 лв. за една година.

 

5. Кога не мога да използвам картата?

Картата не важи за текущи промоции на храни, напитки и услуги. Не важи за включените в обедните менюта храни и напитки. Не важи за обявените входни такси. Не важи за предлаганите куверти за празници или събития. Не важи за ползването на предлаганите в заведенията допълнителни услуги и съоръжения (включително, но не само шатри, шезлонги и други подобни). Картата не гарантира преференциално място в заведенията от веригата "Raffy Bar & Gelato", включени в програмата, както и не дава право на паркинг място или запазена маса (в случаите, когато съответното заведение е пълно), освен ако клиентът не е направил предварителна резервация.

 

6. Как да закупя карта "Raffy GOLD"?

Чрез сайта www.raffy.bg