Посрещаме новогодишната нощ в Raffy Pool с празнична томбола. Всички наши гости ще имат възможността да участват за спечелване на една от многото ни изключителни награди. Сред тях са карта Raffy All In, която дава -50% отстъпка за консумация в Raffy Pool и Raffy Mladost, както и екскурзия, осигурена от First Class Event Designers. Скоро ще обявим и останалите награди, които ще бъдат включени в томболата. 

Не забравяйте, че на 31 декември ви очаква тематично парти "Околосветско пътешествие" в Raffy Pool. В различни шатри ще бъде предложена храна от блок маса от почти всяко кътче на света. Дизайнът и стилистиката на отделните места ще бъде съобразен с духа на държавите, които представляват. Така само за една вечер ще можете да се докоснете до културата на повече страни, отколкото бихте си представили.
В различни шатри ще бъде предложена храна от блок маса от почти всяко кътче на света. Дизайнът и стилистиката на отделните места ще бъде съобразен с духа на държавите, които представляват. Така само за една вечер ще можете да се докоснете до културата на повече страни, отколкото бихте си представили.
Очаква ви суши - от Япония. Пица, спагети и тирамису, отразяващи "вкуса" на Италия. Тапас, идващ от Испания, както и халва, салата "Табуле", сарми и хумус, типични за мароканската кухня. Ще имате избор от обособени кътове с ястия от ливанската и гръцка трапеза. Разбира се, няма да пропуснем и българската маса, на която задължително ще присъстват телешки джолан, Шопска салата и новогодишна баклава.


Дата на пътуване: 31.12.2018 г.
Час: 20:00 часа
Цена на билет: от 100 до 130 лв.
Озвучаване по време на "полета": DJ & Life Band / Иван Радуловски и Нелина Георгиева
Неограничена консумация на храни и алкохол от шведска маса до 02:00 часа