Павел и Венци Венц са специални гост изпълнители в Raffy Terrasse Bar на 17 ноември. Едни от най-обичаните изпълнители на съвременната българска сцена ще пеят на живо при нас. Вижте какво ни разказаха те в следващото интервю.

 

 

Всяка ваша песен се превръща в абсолютен хит. Несъмнено сте любимци на голяма част от младите и модерни хора. Каква е рецептата за този успех?

 

Pavell & Venci Venc’:Рецептата е да можеш да кажеш истински неща на тези, които те слушат и гледат, защото на всички ни се случва едно и също, но по различно време и с различни хора. Когато аудиторията се припознава в музиката ти и вниква в смисъла на това, за което пееш, всичко се случва от само себе си.

 

Когато двама души работят над един проект, неминуемо от време на време имат различия в мнението. Как успявате да се синхронизирате и имало ли е момент, в който да мислите различно за нещо в работен план?

 

Pavell & Venci Venc’: Когато целта е да стигнеш до една конкретна точка на златна среда, компромисите са нещо много важно и най-силният довод печели във всяка една от битките. Имали сме много словесни дебати, в които сме печелили и двамата, и двамата сме губили, въпросът е да стане хубав проектът накрая.

 

Какво ново да очакваме от вас в творчески план. Издайте ни информация "от кухнята" на следващия си музикален проект?

 

Pavell & Venci Venc’: Очаквайте албум в началото на 2019-та година.

 

Кажете нещо на феновете си, които ще ви очакват на 17 ноември в Raffy Terrasse Bar.

 

Pavell & Venci Venc’: За всички наши хора, които ще бъдат там – ще се радваме да дадем старт на зимния сезон София заедно и тази зима да започне топло, уютно, с много хубава музика и свежи хора.

 

Вход: 10 лв.

Резервации на:

0892218588 или на www.raffy.bg

бул. "Витоша" №18 / втори етаж /