Втори обект в кв. "Младост" открива врати на 12 септември. Намира се в кв. "Младост" 1 и отново е с повече от отлична локация, намираща се в съседство с бул. Цариградско шосе. Разположен е в бизнес сграда, а концепцията му е ориентирана по начин, който позволява да вземете сами храната си и да не губите време. А ако платите с карта, получаате 10% отстъпка. Моделът напълно отговаря на чуждестранния облик на заведенията за хапване по време на работния ден. С оригиналната си идея Raffy Bar & Gelato дава заявка за напълно иновативно заведение, което няма аналог в столицата. 
Подаряваме 100 ваучера на стойност 10 лева за безплатна консумация в новия обект. Как да участвате? Първите 100 души, които споделят и коментират тази публикация с отговор на въпроса: “Кое е любимото ви Raffy ястие?” получават ваучер. Молим да следите постът ви да бъде публичен, за да можем да го видим и ние и да ви отразим в списъка с печеливши. За валидни се приемат само участниците, които са отговорили едновременно и на въпроса, и споделили публично играта.

Адрес: бул. “Цариградско шосе” 54 Б, бизнес сграда “Графикс”, вход откъм бул. “Йерусалим”

От 13 септември напълно обновеният ни Raffy Terrasse Bar също ще бъде достъпен за всички почитатели на нощния живот. Откриваме сезона на клубните нощи с нов интериор и DJ партита всяка седмица. Предстоящите събития може да следите на нашата фейсбук страница. Очакваме ви!

Резервации на:
0892218588 
www.raffy.bg
бул. "Витоша" №18 / втори етаж /