В забързаното всекидневие на 21 век все по-удачен избор е поръчването на храна за дома и офиса. Тенденцията важи особено за големите градове, където часът, прекаран в пътуване до дома след работа, значително ограничава времето за приготвяне на домашни ястия. В доставката до вратата ви обаче има някои наистина супер ползи, от които си струва да се възползвате. Вижте кои са те.

1. Спестявате време, което може да отделите на най-близките си.

Независимо дали живеете сами, или пък не - и в двата случая спестявате време. В единия случай ще го подарите на самите себе си и ще се отдадете на почивка. В другия - ще имате време за един час повече разговори с партньора си и децата. Ако пък сте семеен мъж, каква по-добра идея от това да облекчите жена си за една вечер, като поръчате готова храна? 
Разбира се, това правило важи, ако избраният ресторант прави свежи ястия, приготвени на момента. Предложенията в менюто на Raffy Bar & Gelato са точно такива. Именно затова има същите вкусови качества на това, което си готвите сами вкъщи.

2. Позволявате на някой друг да се погрижи за вас.

Хубаво е понякога да позволите на някой друг да се погрижи за вас. Особено след тежък ден в офиса. Позволявайте си да получавате помощ и да използвате спестеното време за релакс и любимо занимание. Докато си почивате на дивана, ние от Raffy Delivery ще приготвим вечерята ви и ще позвъним на вратата ви, когато е готова.

3. Можете да хапвате от любимото си заведение в комфорта на собствения си дом или офис.

Случвало ли ви се е да сте много уморени и дори да изпитвате мързел, но да ви се хапва точно определено нещо от любимото ви заведение. Със сигурност няма как поне веднъж да не сте си мислили за нашата вкусна и хрупкава тортила или супер шоколадова палачинка "Ноазет"! Можете да имате всичко любимо от Raffy Bar & Gelato от 1 декември. Raffy Delivery стартира доставките за гр. София тогава. Вече ще можете да поръчате храна за дома и офиса директно през нашия сайт, мобилно приложение или на телефон 070090000. Поетапно ще обявим районите, в които доставката ще бъде възможна.